Wat ga jij straks verbouwen in de nieuwe schooltuin?

 dagvandebouw1

 

GEZELLIGE DRUKTE OP ONS BOUWTERREIN 

Op zaterdag 13 juni werd voor de tiende keer de “Dag van de Bouw” georganiseerd. Op die dag werden in heel Nederland diverse bouwhekken geopend, zodat het publiek van nabij kon volgen wat er op zo’n bouwlocatie allemaal gebeurt. Tussen 10:00 en 16:00 uur was iedereen welkom. 

Zowat tweehonderd bezoekers – jong en oud – hebben deze gelegenheid te baat genomen om de nieuwbouwlocatie van het Da Vinci College te gaan bekijken. De rondleiders hadden het er maar druk mee. Zodra een rondleiding was afgelopen was er net even tijd voor “een bakkie”, daarna stond de volgende groep weer te wachten! Wie dat wilde mocht zelf zijn of haar handjes laten wapperen.

Je kon een muurtje metselen, maar ook een vogelhuisje maken of de houten “Brug van Da Vinci” – een brug zonder spijkers – bekijken en in het klein nabouwen. Zo werden er heel wat mouwen opgestroopt!

 

  Dagvandebouw_1 (1)         Dagvandebouw_3

De bezoekers gingen tevreden weer naar huis en hebben een goed beeld gekregen van onze toekomstige school. Complimenten aan de medewerkers van de BVR die alles op voortreffelijke wijze hebben georganiseerd en met veel enthousiasme de wereld van de bouw een beetje dichterbij de mensen hebben gebracht.

dagvandebouw2